måndag 19 januari 2009

Vi dödar oss själva!!

Enda folk kan göra är att gnälla än hit, än dit. När dem inte har vetskap om vad som händer och att det är dem själva som är orsaken till det. Vi har skördat mycket genom åren, det är nu bakslaget kommer. Vi kommer inte att komma undan det, jo vi kanske, men inte våra generationer. Vi förstör vår värld. Det finns en anledning till varför filmer görs, som Wall-E och The day the earth stood still. Ser folk inte budskapet? En eller två människor kan inte göra någon skillnad, men om fler förstår budskapet om vart vår värld är på väg så kanske något händer. Det angår dig också!! Varje dag du andas luften och går på jorden... Vad gör du för att förbättra, tar bilen på onödiga rundor, rundor du kan ta på cykel etc, tror du det är rätt sätt? Vi kommer köra vår jord i bottnen och utplåna allt liv, bara för vi är så själviska och "vill ha det bra". Bekvämt. Till följd av all denna bekvämlighet kommer vi att märka av de klimatförändringar vi alla bidragit till, det kommer att bli mer orkaner och stormar, kraftiga och utbredda översvämningar och onormala värmeböljor, torkan ökar och det blir svårt att odla i u-länderna i Afrika, Antarktisk smälter allt mer och ozonlagret blir allt tunnare och mer hål kommer att uppstå. Ozonlagret ligger redan över 5%. Förstå, fem procent! Redan. Vad tror du kommer hända i framtiden? Ju tunnare ozonlagret blir ju större är risken att vi blir träffade av ultravioletta strålar, och allt liv på jorden kommer påverkas. Rent av dö ut. Glaciärerna håller redan på att smälta har jag hört, och vad innebär det? Jo att flera länder kan komma att försvinna under vattenytan. Det blir katastrof!

Jag har tänkt på alla dem här Jehovas vittne som springer runt och knackar dörr. Dem har ju så rätt. Har du nånsin tagit dig tid att lyssna på dem? Dem kom hem till oss, det är ett bra tag sen nu, men dem sa redan då att det som kommer att hända i vår framtid står redan skrivit i biblen, läs och du ser att det är tryckt där. För många hundra år sen. Hur kunde dem veta hur vi människor skulle utvecklas, hur kan dem ha vetat hur det skulle bli?

Jag tror personligen att det är försent nu, vi kan inte göra något utan bara följa med. Go with the flow. Vi får skörda det vi sått.
Varför tänker vi inte till, förrän det är försent? Världens korkaste varelser, människor.

"Tempora mutantor et nos in illis" -
Tiderna förändras och vi med dem

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar